Welcome
به انجمن نخصصی رباتیک خوش امدید

مهندسی رباتیک مکاترونیک الکترونیک مکانیک
اگر برای اولین بار از این سایت دیدن می فرمایید لطفا عضو شوید
و اگر کاربر این سایت می باشید لطفا با نام کاربری خود وارد شوید

سوال در مورد ضبط صوت با avr

سایر موارد مربوط به میکروکنترلر ها و دیجیتال سیگنال کنترلر ها - اشکالات - سوالات - درخواست ها - آموزش ها و ...

سوال در مورد ضبط صوت با avr

پستتوسط 0111 در 19:30 شنبه 19 Apr 2008

سلام.من دانشجوی الکترونیک هستم.پروژه پایان ترمم ضبط و پخش صدا با avr .خیلی دنبال مطلب گشتم تا آخر یه مطلب مناسب پیدا کردم ولی از اونجایی که کار کردن با avr رو تازه یاد گرفتم و وقت کمی هم برای تحویل پروژه دارم ازتون می خوام که کمکم کنید و اگه میشه فایل intel hex و برنامه نویسیش با codevision وشماتیک مدار در proteus رو برام بفرستید. اون مطلب رو از اینجا میتوانید دانلود كنید. http://www.yazdkit.com/article-95--0-0.html
0111
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

تاريخ عضويت: 18:31 شنبه 19 Apr 2008

پستتوسط mostafa.hk در 21:37 جمعه 23 May 2008

توی اون لینک توضیحات کاملی داده. چیش مبهمه؟
شما باید صدا رو تا ماکزیمم دامنه 2.5 ولت تقویت کنید. بعد اون رو روی سطح DC 2.5 ولت سوار کنید و بعد به ورودی ADC میکرو بدید. بعد نمونه ها رو با rate ثابتی ضبط کنید و برای پخش صدا با همون Rate به یک DAC بدهید (میشه از PWM خود AVR هم استفاده کرد ، ولی شره) و خروجی DAC رو به تقویت کننده صوت بدید.
mostafa.hk
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

تاريخ عضويت: 17:02 شنبه 05 Apr 2008

دمت گرم

پستتوسط سيد محسن در 20:00 پنج شنبه 10 Jul 2008

"سلام.من دانشجوی الکترونیک هستم.پروژه پایان ترمم ضبط و پخش صدا با avr .خیلی دنبال مطلب گشتم تا آخر یه مطلب مناسب پیدا کردم ولی از اونجایی که کار کردن با avr رو تازه یاد گرفتم و وقت کمی هم برای تحویل پروژه دارم ازتون می خوام که کمکم کنید و اگه میشه فایل intel hex و برنامه نویسیش با codevision وشماتیک مدار در proteus رو برام بفرستید. اون مطلب رو از اینجا میتوانید دانلود كنی"
1- من نمیدونم پروژه پایان ترم یعنی چی ؟
2- گفتی پروژه پایان ترم توئه نه
3- نون اضافه نمی خوای همراه پروژه واستون بفرستیم
4- تو ژاپن این كارو بچه های راهنمایی و دبیرستان انجام میدن فكر كردی بعد از 14 سال درس خوندن چی باید یاد می گرفتی
5- راهنمایی خفن : میشه با مثلا m32 بدون تقویت كننده میكروفون رو بزنی به میكرو صدا ضبط كنی (هر كی بگه چه طوری جایره داره)
6- راهنمایی (واسه تشخیص صدای مكالمه) : فركانس 4000 و دقت 6 بیت فول جوابتو میده
7- تو سایتای انگلیسی چیزای بهتری گیر میاد
دبیر قبلی انجمن علمی برق و رباتیك
آدما 10 دستن 1 اونایی كه می فهمن و 10 اونایی كه نمی فهمن
که من دارم باینری حرف می زنم (با توجه به سوالات مکرر)
نماد کاربر
سيد محسن
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: 13:30 شنبه 22 Dec 2007

بازگشت به سایر موارد مربوط به میکروکنترلر ها و دیجیتال سیگنال کنترلر ها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان